Υπάρχει μια ανάγκη – αδήριτη ανάγκη- που δεν την νιώθετε.

 

Μια ανάγκη που όταν την νιώσετε είναι αδύνατο να την θεραπεύσετε. Μια ανάγκη που θεραπεύεται προληπτικά όπως κάνετε με ένα εμβόλιο.

Aerial Boat Shot

ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΝΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗΣ

Είναι η ανάγκη να εξασφαλίσετε:

Την σύνταξή σας (το εισόδημά σας) στην τρίτη ηλικία για μια άνετη και αξιοπρεπή ζωή. Χωρίς να παρακαλάτε ή γίνεστε βάρος σε κανέναν. Τώρα έχετε την λύση. Το Ιδιωτικό Σύστημα Συνταξιοδότησης προσφέρεται μόνο και αποκλειστικά από την Ευρωπαϊκή Πίστη χωρίς κόστος

Τιμή:

Χωρίς κόστος

Stuffed Animals

FAMILY CARE 2

Είναι η ανάγκη να εξασφαλίσετε:

Την επιβίωση της οικογένειάς σας, τα καθημερινά της ψώνια και τις ανέσεις που της παρέχετε, όταν δεν θα μπορείτε πλέον να είσθε κοντά της. Τώρα έχετε την λύση. Το σύστημα ολοκληρωμένης προστασίας οικογένειας Family Care 2 προσφέρεται μόνο και αποκλειστικά από την Ευρωπαϊκή Πίστη με ένα ασήμαντο κόστος!

Τιμή:

Όσο ένα τραπέζι στην οικογένειά σας...

Stacks of Coins

ΕΙΣΟΔΗΜΑ

Είναι η ανάγκη να εξασφαλίσετε:3

Το εισόδημα που έχετε κάθε μήνα από τον καθημερινό σας μόχθο, όταν από κάποια βλάβη της υγείας σας διακοπεί. Τώρα έχετε την λύση. Το σύστημα ολοκληρωμένης προστασίας εισοδήματος «Εισόδημα» προσφέρεται μόνο και αποκλειστικά από την Ευρωπαϊκή Πίστη με ένα ασήμαντο κόστος και με προγραμματισμένη αποταμίευση.

Τιμή:

Προγραμματισμένη Αποταμίευση

Electrician's Supplies

EASY LIFE PLUS

Είναι η ανάγκη να εξασφαλίσετε:

Την καθημερινή ποιότητα της ζωής σας από τα «μικρά και ασήμαντα» γεγονότα που σας χαλάνε την καρδιά. Τώρα έχετε την λύση. Το σύστημα ολοκληρωμένης προστασίας ποιότητας ζωής ONECALL 18123 είναι ένας υπηρέτης που μπορεί να κάνει τα πάντα για σας και είναι κοντά σας επί 365 ημέρες τον χρόνο μέχρι και 24 ώρες το 24ωρο για κάθε ανάγκη  ή/και επιθυμία σας. Προσφέρεται μόνο και αποκλειστικά από την Ευρωπαϊκή Πίστη με την συνεργασία της θυγατρικής της A.E. ALTER EGO. 

Αφορά:

Όλους τους πελάτες της Ευρωπαϊκής Πίστης

ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ

Είναι η ανάγκη να εξασφαλίσετε:

Την ακεραιότητα της περιουσίας σας που είναι προϊόν σκληρής δουλειάς ολόκληρης ζωής και δεν κινδυνεύει μόνο από την φωτιά, τον σεισμό, την πλημμύρα κ.α. πιθανούς και αβέβαιους κινδύνους αλλά και από τον μαθηματικά βέβαιο και αναπότρεπτο φόρο κληρονομιάς. Τώρα έχετε την λύση.  Το σύστημα ολοκληρωμένης προστασίας περιουσίας «Κληρονομιά» προσφέρεται μόνο και αποκλειστικά από την Ευρωπαϊκή Πίστη  καλύπτοντας και την πληρωμή του Φόρου Κληρονομιάς

Προσφέρεται:

Μόνον από την Ευρωπαϊκή Πίστη

Two teddy bears hugging. vintage tone..j

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΓΟΝΕΑΣ

Είναι η ανάγκη να εξασφαλίσετε:

Το μέλλον της οικογένειάς σας! Ο Ασφαλιστικός Γονέας, σας προσφέρεται αποκλειστικά από την Ευρωπαϊκή Πίστη και είναι ένα πρόγραμμα χωρίς κόστος για εσάς, άμεσα συνδεδεμένο με την πιο συνηθισμένη σας πράξη, τις καθημερινές σας αγορές.

Με την αξία των αγορών που κάνετε, εξασφαλίζονται στην οικογένεια σας δωρεάν αγορές από τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις, σε περίπτωση που δεν θα μπορείτε να είστε πλέον κοντά της λόγω ατυχήματος.

Τιμή:

Χωρίς κόστος