1 Δεκεμβρίου, 2020

Ας ξεκινήσουμε τον τελευταίο μήνα του χρόνου με μία καλημέρα αγάπης προς κάθε έναν από εσάς τους πολύτιμους συνεργάτες μας, που με τη συμβολή σας, καθένας από την θέση του, Αναδείξατε την ευρωπαΐκή πίστη, μία ελληνική εταιρεία – και το τονίζω αυτό – στη σημερινή ελέγχουσα, κατά γενική ομολογία, θέση της.

Σήμερα έχουμε γενέθλια!

Αγαπημένοι μου Συνεργάτες,
 Σας στέλνω μια παρουσίαση με την ευκαιρία των γενεθλίων της Εταιρίας μας, η οποία κλείνει 43 χρόνια δημιουργίας και προσφοράς στην κοινωνία των ασφαλισμένων μας, των συνεργατών μας και των μετόχων μας [...]

MOUNTAIN PEAK.jpg

Πρό(σ)κληση αντί ευχών - 2020

Ας γνωριστούμε καλύτερα. Εμείς στην Ευρωπαϊκή Πίστη ισχυριζόμαστε ότι δεν είμαστε μια συνηθισμένη Ασφαλιστική Εταιρία και ως απόδειξη του ισχυρισμού μας έχουμε την ασυνήθιστα μεγάλη πρόοδό μας επί 43 χρόνια, η οποία αποτελεί «προϊόν» της εμπιστοσύνης σας. 

Open Book

Κάτι σαν... εξομολόγηση

Είμαι μόλις 7(9) ετών και όταν με ρωτάνε τι θέλεις να γίνεις όταν μεγαλώσεις τους απαντώ χωρίς κανένα δισταγμό:  Ασφαλιστικός Πράκτορας. Όταν με ρωτάνε γιατί τους απαντώ:

Ο χρόνος αλλάζει. Εσείς;

Ο χρόνος αλλάζει! Η ζωή αλλάζει! Το περιβάλλον αλλάζει! Σε κάθε του διάσταση. Το φυσικό περιβάλλον, το οικογενειακό, το κοινωνικό, το εργασιακό, το επιχειρηματικό, το θεσμικό, το τεχνολογικό, το οικονομικό, το, το, το… Κι εμείς;